• Home
  • Tag: 上海新茶资源私人旅游陪玩

A Studio – A Tree House / Phillip Lühl + Nina Maritz Architects

first_imgArchitects: Nina Maritz Architects, Phillip Lühl Year Completion year of this architecture project 2015 Houses ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/782721/a-studio-a-tree-house-phillip-luhl-plus-nina-maritz-architects Clipboard Photographs:  Christine SkowskiSave this picture!© Christine SkowskiRecommended ProductsDoorsStudcoAccess Panels – AccessDorWindowsAir-LuxSliding Window – CurvedWindowsAccoyaAccoya® Windows and DoorsDoorsVEKADoors – VEKAMOTION 82Text description provided by the architects. The idea for this tiny studio of about 35 usable square meters was born out of its spectacular setting. The incredibly dense garden is home to everything from porcupines to guinea fowl and slopes down steeply to the dry ravine beyond. The clients’ insistence that no single tree may be cut required an unconventional approach. The only buildable space available was a 3 x 3m storeroom between the garage and the living room of the existing house.Save this picture!© Christine SkowskiHow to fit in an office and consultation space for the client’s consulting business, which could also function as an independent apartment, and yet respect the visual connection between the existing house and the garden? The garage could have been moved towards the street by 5 meters, opening up enough space for the studio. However, that would have meant to spend much of the budget rebuilding an existing garage, rather than on the actual studio. In addition building on the ground level would have limited the studios view into the garden.Save this picture!SketchSave this picture!SectionA double storey structure was proposed, transforming the 3 x 3m footprint of the former storeroom into a kitchenette and bathroom. The new first floor accommodates the actual studio, cantilevering over the existing veranda and thus exposing the entire north and east façades to the surrounding treetops. Fully protected from the harsh sunlight, both facades are fully glazed to maximize the feeling of a “tree house” – one of the client’s childhood fantasies. Yet for the balcony the client had wanted there was not enough space. Large sliding-folding windows now create an open corner, transforming the entire first floor into a “balcony” when needed.Save this picture!© Christine SkowskiThe entrance is via a timber deck one meter above the ground floor level. Upon entering, one can take 3 steps down into the kitchen, or continue upwards towards the studio through a double volume. The limited space of the kitchen required the staircase to the first floor to become a piece of furniture, accommodating the kitchenette with fridge and sink below. Other built-in furniture is designed to maximize usable space and create useful storage areas. All built-in furniture is made of solid, local Prosopis hardwood, beautifully finished – either charred or natural – contrasting the more “cold” finishes of the walls, windows, ceilings and floors.Save this picture!Ground Floor PlanA large single concrete column is the main support for the two concrete slabs above, and connects ground and first floor visually. Other supports have been designed as steel elements, as thin as possible, and set back from the facade by one meter to emphasise the cantilevering effect. The quality of the workmanship did not allow for all exposed concrete walls to remain in their rough state as originally planned. Thus some elements were painted in varying hues of green, blending in with the tones of the garden outside and blurring the transition between inside and out. Carefully placed openings on all four sides of the building allow for maximum cross ventilation and enhance the sense of spaciousness.Save this picture!© Christine SkowskiUltimately, the most satisfying recognition is that of the client herself. After enduring the frustrations typical of a building site in and around one’s house, she now has a workplace in the treetops: stimulating not only to herself but also to her clients that come to visit now and then.Project gallerySee allShow lessWhite Arkitekter Named Finalist in Nordic Built ChallengeArchitecture NewsLiving Under the Roof / Prisca PellerinSelected Projects Share “COPY” ArchDaily A Studio – A Tree House / Phillip Lühl + Nina Maritz Architects Projects CopyHouses•Windhoek, Namibiacenter_img Save this picture!© Christine Skowski+ 20 Share “COPY” A Studio – A Tree House / Phillip Lühl + Nina Maritz ArchitectsSave this projectSaveA Studio – A Tree House / Phillip Lühl + Nina Maritz Architects Photographs ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/782721/a-studio-a-tree-house-phillip-luhl-plus-nina-maritz-architects Clipboard Namibia Year:  CopyAbout this officePhillip LühlOfficeFollowNina Maritz ArchitectsOfficeFollowProductsWoodGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWindhoekNamibiaPublished on March 05, 2016Cite: “A Studio – A Tree House / Phillip Lühl + Nina Maritz Architects” 05 Mar 2016. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassGlassMitrexSolar GreenhouseLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsFaucetsDornbrachtKitchen Fittings – EnoWoodSculptformTimber Tongue and Groove CladdingMembranesEffisusFaçade Fire Weatherproofing Solutions in Design District Project LondonHanging LampsLouis PoulsenPendant Lights – KeglenBlinds / Mosquito Nets / CurtainsBANDALUXPleated ShadesEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAWoodBlumer LehmannCNC Production for Wood ProjectsMaterials / Construction SystemsCaneplex DesignPoles – Tonkin BambooFibre Cement / ConcreteTegralFibre Cement Slate Roofing – Thrutone Endurance SmoothMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?树屋工作室 / Phillip Lühl + Nina Maritz Architects是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Home alone

first_imgWhatsApp Print Sign up for the weekly Limerick Post newsletter Sign Up TAGSFinance Minister Michael Noonan TDFine GaelSt Patrick’s Day HSE Mid West Community Healthcare and UL Hospitals Group urges public to avoid household visits and social gatherings for St Patrick’s Day Advertisement Twitter Email Linkedin Actor Dominic West leads the Love for Limerick on St. Patrick’s Day Previous articlePublic to have say on Foynes road improvements Next articleLimerick hotels offer best room rates Alan Jacqueshttp://www.limerickpost.ie Tune in to take part in the 2021 Limerick St Patrick’s Festival! RELATED ARTICLESMORE FROM AUTHOR St. Patrick’s Day in Lebanon FINANCE Minister Michael Noonan, who underwent eye surgery last month, will be left holding the purse strings on St Patrick’s Day as the Limerick Fine Gael TD’s ministerial colleagues take part in over 100 business events and 100 high-level political meetings in 27 countries. The Government’s St Patrick’s Day ‘Promote Ireland’ programme of international activity will see the Taoiseach, Tánaiste and 27 Ministers globetrotting to far-flung destinations including USA, South Korea, Australia, Ethiopia, Russia, China, Canada, Brazil, France, India, Sweden and Slovakia. Announcing the St Patrick’s Day programme, Minister Charlie Flanagan commented, “Last year’s programme reached audiences of over 353,000 directly and 80 million through media coverage, and assisted in securing €5 million in new business for Irish exporters.” Facebook NewsLocal NewsHome aloneBy Alan Jacques – March 6, 2015 759 Our social media statistics are hitting the high notes Sarah’s winning recipe to keep cabin fever at bay last_img read more